ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

„Червени сърца“: Иван Турицов няма място в ЦСКА

0
Иван Турицов
Снимка: lap.bg

Още ни боли…Толкова, че не може да си поемем дъх. И тя болката за съжаление е от обида. Играта ни от снощи е обида за името на ЦСКА, за нашата Армейска чест. Не можем повече да си затваряме очите за някои неща и ще си ги кажем сега.“, написаха от Сдружение „Червени сърца“ във Фейсбук.

Реакцията на популярната цесекарска страница идва след загубата с 0:2 от Сепси за „червените“.

От сдружението пишат, че капитанът Иван Турицов, чиято лента бе отнета, няма място в ЦСКА.

„Червени сърца“ припомнят, че грешките на десния краен бранител не са една или две, а само преди два месеца получи цялата „червена“ подкрепа, когато изпусна дузпа и лиши тима от 32-ра титла на България.

От „Червени сърца“ отчитат и грешките на Густаво Бусато за двата гола на ЦСКА, както и неточностите в отиграванията на Мено Кох.

Не на последно място се отчитат и треньорските грешки на Саша Илич и липсата на стил. Според „Червени сърца“ отборът разчита на индивидуалности, а не на бърз и комбинативен футбол, какъвто приляга на ЦСКА.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.