ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Черноморец прекъсна победната серия на Балкан

0
черноморец бургас
Снимка: НБЛ

Отборът на Черноморец Бургас постигна престижна победа в домакинството си на актуалния баскетболен шампион на България – Балкан Ботевград. Бургазлии победиха гостуващия тим на Балкан с 93:83 в мач от 17-и кръг на Националната баскетболна лига.

Най-полезен за Черноморец бе канадецът Мунис Туту с 25 точки и 9 асистенции. Георги Боянов пък се отчете с 16 точки и 4 борби. За шампионите най-резултатен бе националът Павлин Иванов с 16 точки и 6 асистенции.

Бургаският отбор се изкачи до 5- позиция във временното класиране с актив от 7 успеха и 9 поражения, докато ботевградчани са втори с 11 победи и 4 загуби.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.