ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Черно море запълва паузата с контрола срещу Черноморец Балчик

0
Черно море - Черноморец Балчик
Снимка: Официален сайт на ПФК Черно море

Представящият се много силно от началото на сезона – Черно море, ще запълни паузата за национални отбори с контролна среща. „Моряците“ ще гостуват на Черноморец Балчик в сряда, 11.10, от 16:00 часа.

В проверката няма да вземат участие националите Иван Дюлгеров, Виктор Попов и Николай Златев. Спарингът ще пропуснат още Цветомир Панов и Мазир Сула. Първият е с разтежение от мача с Локомотив Пловдив (2:2), а Сула ще получи почивка. Аут е и Пабло Гарсия, който все още се възстановява от травма. Очаква тримата да са на линия за гостуването на Левски след паузата в първенството заради националните отбори.

Очакванията са, че старши треньорът на варненци – Илиан Илиев, ще използва юноши от дублиращия тим на „моряците“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.