Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Черно море привлече бразилец

0
Черно море
Снимка: chernomorepfc.bg

Черно море продължава със зимната селекция, тъй като гони високи цели напролет. „Моряците“ са амбицирани да влязат в шестицата и да се преборят за евровизи.

Черно море подписа договор днес с бразилеца Матеус Машадо Ферейра, който е на 19 години и пристигна на „Тича“ в началото на миналата седмица. Матеус взе участие в първата контрола на варненци в Констанца, като се появи в игра в 64-тата минута при победата над Фарул с 1:0. Той дори имаше възможност да удвои резултата в края, но след мощния му удар топката премина на сантиметри край гредата.

Роден в Порто Алегре, Машадо израства в школата на местния гранд Гремио. Играе за юношеския тим на двукратния шампион на Бразилия и трикратен носител на Копа Либертадорес до края на 2021 година, след което преминава в Национал Сао Пауло. За последно е бил част от отбора на Кор Факан в ОАЕ.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.