50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Черно море победи първия в Румъния

0
Черно море
Снимки: chernomorepfc.bg

Отборът на Черно море започна по успешен начин зимните си контроли. Футболистите на Илиан Илиев победиха като гост зимния лидер в Румъния Фарул с 1:0 в Констанца. Голът вкара Исмаил Иса в 38-ата минута, когато се възползва от добро подаване по земя на новото попълнение Александър Василев.


Преди попаданието два пъти пропусна да се разпише Закария Беншаа, а като цяло първото полувреме бе по-добро за варненци.


След почивката Илиан Илиев направи много промени в състава, като пусна в игра и двамата нови бразилци. Именно те направиха показна футболна атака в 87-ата минута. Тогава Мишаел Алвеш проби отдясно и центрира към Матеус Ферейра, който шутира от движение с левия крак, но над вратата.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.