ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Черно море опитва да счупи каръка

0
Черно море
Снимка: lap.bg

Футболистите на Черно море са оптимистично настроени, че ще се върнат към победите у дома, тъй като напролет играят добър футбол и единствено страничните фактори попречиха на „моряците“ де спечелят повече точки, които с оглед на продукциите им щяха да им прилягат.

На „Тича“ обаче играчите на Илиан Илиев са в незапомнена серия от четири поредни двубоя без победа. За последен път варненският тим спечели пред своята публика преди повече от четири месеца срещу Локомотив София, и впоследствие записа у дома две равенства с Левски и Берое и две загуби от ЦСКА и Ботев Пловдив.

В Черно море обаче напомнят, че традициите са създадени, за да се нарушават и са убедени, че още в петък ще счупят каръка, като надделеят срещу Септември. Успехът е без алтернатива за Черно море, който гони влизане в шестицата и възможно най-високо класиране там.

В момента отборът е на седмо място с 36 точки, но само на 3 от четвъртия Локомотив Пловдив и на по 2 от петия и шестия Славия и Левски.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.