Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Черно море не успя да бие Етър у дома

0
Черно море
Снимка: cherbomorepfc.bg

Отборът на Черно море завърши 1:1 с втородивизионния Етър в контрола на своя стадион „Тича“. Двата гола паднаха от дузпи, като в 8-ата минута Велислав Василев от домакините бе спънат и сам превърна 11-метровия удар в гол за 1:0, а в 67-ата минута Мартин Тошев изравни също с удар от бялата точка. Тя бе посочена от рефера след фаул на Стефан Велев срещу Алехандро Гонкалвеш.


„Моряците“ бяха по-добри, но изпуснаха няколко чисти положения. С гола се разминаха Исмаил Иса, Живко Атанасов и Алекс Фернандес, който улучи и гредата след задна ножица.


Неофициален дебют за Черно море записа Арлинд Дакай, който излезе титуляр, а за първи път участие в зимна контрола пък взе капитанът Даниел Димов. Преборилият болките в ахилеса бранител смени в 73-тата минута Петър Босанчич.


Иначе равенството е второ за Черно море в проверките, като варненци допуснаха и първия си гол в тях. Тимът на Илиан Илиев има и две победи.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.