50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Черно море не успя да бие дубъла на ЦСКА 1948

0
Черно море
Снимки: chernomorepfc.bg

Отборите на Черно море и ЦСКА 1948 II завършиха 0:0 в контролен мач в Обзор. Това бе втора проверка за „моряците“, които в първата победиха като гости лидера в Румъния Фарул с 1:0 в Констанца.


Днес Илиан Илиев използва 25 играчи, като варненци имаха контрол върху топката и играта през цялото време, но заради пропуските не успяха да спечелят.


Още в 7-ата минута Исмаил Иса засече с глава, но топката бе избита в корнер, а по-късно Николай Златев и Димитър Петров също не успяха да насочат кълбото във вратата.


В 41-вата минута след центриране на Алекс Фернандес играч на столичани опита да изчисти с глава и топката се отклони от напречната греда. Четири минути по-късно вратарят на „червените“ изби шуте на Фернандес.


В 46-ата минута Закария Беншаа от добра позиция не можа да намери добре топката, а в 60-ата пак той засече центриране на Мазир Сула, но вратарят на ЦСКА 1948 II улови. В 85-ата минута след центриране на Сула от фаул резервата Марин Петков стреля с глава край страничната греда.

В четвъртък Черно море ще играе третата си проверка от 14 часа на стадион „Младост“ във Варна. Негов съперник ще бъде зимният първенец в Трета лига – Североизточна група Черноморец (Балчик).


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.