Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Черно море изригна срещу Лудогорец: Незабавно се извинете!

0
Илиан Илиев
LAP.bg

Ръководството на Черно море излезе с позиция след острата декларация на Лудогорец спрямо техния наставник Илиан Илиев. „Орлите“ отправиха обидни квалификации към старши треньора на „моряците“, а отговорът на Черно море не закъсня.

„Черно Море настоява лицето от ПФК Лудогорец, написало вчера, изключително грозните, тежки и несъстоятелни обидни квалификации, да се извини на нашия треньор Илиан Илиев“, пишат в своя позиция от Черно море.

Да наричаш човек, който е постигнал толкова много във футбола, който е бил част от европейския шампион Бенфика, който е играл за нашата страна на Световно първенство „лидер на мрънкачите в българския футбол“ и да показваш безсилие, намеквайки за ръста му… това е грозно, непристойно поведение.

Не отива на клуб, който има претенциите да е сред водещите в България, който редовно играе в групова фаза на европейски клубни турнири. Къде е европейското ви поведение, господа?!

Ако има морал, чест и достойнство, лицето от ПФК Лудогорец незабавно да се извини на нашия треньор!“, пишат още от Черно море.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.