Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Черно море изгуби защитник за важни мачове

0
Цветомир Панов
Снимка: chernomorepfc.bg

Отборът на Черно море ще трябва да се справя в предстоящите си важни мачове без своя титулярен ляв бек Цветомир Панов. Той бе сменен принудително 12 минути преди края на мача с Локомотив Пловдив, спечелен с 2:1 на „Тича“, а впоследствие се оказа, че има разкъсване на мускул.

Панов ще е аут за неопределено време, като със сигурност ще пропусне гостуването на Ботев Враца и домакинството с ЦСКА 1948 в първенството, както и първия полуфинален мач от турнира SESAME Купа на България срещу Лудогорец във Варна.

В отсъствието на Панов като ляв бек ще бъде използван Александър Василев, който до този момент през пролетта играеше основно като ляво крило или ляв външен полузащитник.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.