Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Palms Bet дава предимство на Черно море в битката срещу новака Крумовград

0
Черно море
LAP.bg

Новият сезон в efbet Лига вече стартира с пълна сила, а мачовете от първите два кръга са вече в историята. Време е за третото завъртане в родния елит, което стартира в петък, 28.07.

Тогава един срещу друг се изправят пълният новак Крумовград и коравият Черно море в Пловдив. Програмата за скромния отбор го изправя срещу нов корав съперник и букмейкърът Palms Bet дава коефициент от 3.80 за успех на тима на Неманя Миланович, докато този за победа на „моряците“ е определен на 2.12. Ставката за хикс в срещата пък е от 3.50. До този момент Крумовград записа победа и равенство, докато варненци все още не познават вкуса на поражението този сезон след хикс и победа в първите си два двубоя.

Крумавград шокира всички на старта, след като победи не кой да е, а шампионът Лудогорец с 3:1, а във втория кръг имаше нова тежка задача да гостува на вицешампиона ЦСКА, срещу който се противопостави, но в крайна сметка отстъпи с 0:1. Може да се възползвате и от Palms Bet мобиле, за да заложите на този страхотен сблъсък и на редица спортни събития от България и целия свят от телефона и таблета ви. Черно море пък тръгна с голово равенство от 3:3 в гостуването си на Арда, а миналата седмица се наложи минимално над Хебър Пазарджик.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.