ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Черно море и Хебър в търсене на първи успех

0
черно море хебър пазарджик
Снимка: БТА

Отборите на Черно море (Варна) и Хебър 9Пазарджик) се изправят един срещу друг в мач от втори кръг на родната Първа лига. Двубоят на ст. „Тича“ във Варна започва в 19:00 часа, а главен съдия на мача е Георги Давидов.

Възпитаниците на Илиан Илиев вкараха три гола в първия си мач за сезона, но въпреки това спечелиха само точка. „Моряците“ завършиха 3:3 при гостуването си на Арда (Кърджали). След изтърпяно наказание в състава на варненци по всяка вероятност от първата минута ще започне Алекс Фернандес. Единствената дилема пред старши треньора на Черно море е поста ляв бек, като там може да действат Александър Василев, който игра в гостуването на Арда и Цветомр Панов, който е далеч по-дефанзивно ориентираният футболист от двамата.

Играчите на Любо Пенев препънаха един от кандидатите за първото място още на старта на сезона. Хебър и ЦСКА завършиха 0:0 в Пазарджик, а игрчите на домакините се справиха повече от чудесно в дефанзивен план. „Ел Голеадор“ няма кадрови проблеми със състава и може да разчита на всичко най-добри.

През миналия сезон Черно море спечели и двата мача срещу Хебър с 1:0, като последният успех на „гробарите“ над този съперник датира от 12.08.2000 г. Това ще бъде 12-и мач между Илиев и Пенев, като Любо има 5 успеха, а Илиан 4.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.