Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Челси превъртя играта и счупи рекорд за Енцо Фернандес

0
енцо фернандес аржентина
Снимка: БТА

Избранит за Най-добър млад футболист на Световното първество в Катар – Енцо Фернандес, се превърна в седмото зимно попълнение на Челси. 21-годишният аржентинец вече е собственост на лондончани, които се съгласиха да платят на Бенфика 121 милиона евроа- трансферен рекорд за британски отбор.

До този момент най-голямата сделка бе трансферът на Джак Грийлиш от Астън Вила в Манчестър Сити за 100 милиона през лятото на 2021-ва. Португалският клуб закупи Фернандес през миналото лято за скромните 10 милиона евро от Ривър Плейт.

Челси ще изплати на Бенфика трансферната сума по новия за тях метод, за да могат „сините“ да влязат в рамките на финансовия феърплей. Това ще рече, че Бенфика ще получи трансферната сума на вноски през следващите 6 години. Към този момент все още не е ясно за колко години южноамериканецът ще подпише с Челси, а сините пръснаха 320 милиона евро за трансфери само за месец януари.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.