Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Челси предпочита Луис Енрике пред Зидан за нов мениджър

0
Тод Боули/Боели/Бьоли
БТА

Английският гранд Челси може да назначи Луис Енрике за нов мениджър на клуба, пише каталунското издание Sport. Съобщава се, че за поста на „Стамфорд Бридж“ е кандидат и Зинедин Зидан, но „сините“ предпочитат Енрике.

В момента и Зидан, и Енрике са без работа. Зизу направи по-дълга пауза в треньорската си кариера, като за последно води Реал Мадрид. Енрике пък напусна националния отбор на Испания след Мондиал 2022.

Зидан успя да изведе Реал до три последователни трофея в Шампионска лига – рекорд, който очевидно не впечатлява новото ръководство на Челси, представлявано от Тод Боели.

В Челси мислят за треньорска рокада, след като новоназначеният мениджър Греъм Потър не успява да оправдае очакванията. Според Sport Луис Енрике е основният кандидат за негов заместник.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.