ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Челси пак разочарова – загуби точки и от Борнемут (ВИДЕО)

0
Борнемут - Челси
БТА

Отборът на Челси не успя да победи Борнемут след равенство 0:0 като гост в среща от петия кръг на Висшата лига. „Сините“ остават със само една победа от старта на новия сезон.

Момчетата на Маурисио Почетино създадоха няколко чисти положения за гол в мача, но не успяха да се разпишат. Така записаха втори пореден мач и общо четвърти без победа в шампионата.

На стадиона се чуха и освирквания от феновете на Челси към играчите заради слабото представяне. „Сините“ ще могат да се реваншират на привържениците си в следващия кръг, когато домакинстват на Астън Вила.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.