Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Palms Bet е сигурен, че Челси ще преодолее Престън за ФА Къп

0
Челси - Арсенал
Снимка: БТА / BTA

По традиция първата седмица от новата година е запазена за мачовете от най-стария футболен турнир в света – Купата на Футболната Асоциация на Англия или накратко казано ФА Къп. Още в петък стартира и третия кръг на надпреварата, в който се включват и отборите от Висшата лига.

Тук започва и похода на Челси по пътя към трофея. „Сините“ на Маурисио Почетино се изправят срещу втородивизионния Престън Норт Енд на своя „Стамфорд Бридж“ в събота, 6 януари, от 19:30 часа. Букмейкърът Palms Bet дава сериозно предимство за победа на лондончани с коефициент от 1.17, докато този за Престън е 15.00. Ставката за равенство, което ще означава и преграване, се оценява на 7.50. Двата отбора са се срещали вече два пъти за ФА Къп до момента, като и в двата случая Челси излиза краен победител – 3:1 през 2022-а и 2:0 през 2010-а година.

Определено това е турнир, който момчетата Почетино ще приемат сериозно, след като е един от двата им шанса за трофей през сезона (б.р. – те са и на ½-финал в Карабао Къп, където се изправят срещу втородивизионния Мидълзбро), ако приемем, че нямат шанс за титлата във Висшата лига. Вие може да се възползвате и от Palms Bet мобиле, за да заложите на този страхотен сблъсък и на редица спортни събития от България и целия свят от телефона и таблета ви по всяко време. Колкото до Престън, тимът може да погледне по-освободено към този двубой, тъй като целта им по-скоро е насочена към плейофните места в Чемпиъншип, чрез които могат да влязат в елита.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.