ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Челси, Ман Юнайтед и ПСЖ в битка за голаджия

0
Тод Боули/Боели/Бьоли
БТА

Три европейски гранда ще спорят за подписа на голмайстора на Наполи – Виктор Осимен. Английските Челси и Манчестър Юнайтед, както и френският Пари Сен Жермен, са готови на всичко, за да привлекат 24-годишния нападател.

За интерес от страна на Юнайтед и ПСЖ се говори от известно време, но сега Mirror пише, че и Челси иска Осимен. „Сините“ похарчиха над 600 милиона евро от лятото насам, но очевидно не мислят да спират с харчовете.

Осимен има 15 гола в 20 мача за Наполи през този сезон. Наполи иска за него 100 милиона паунда, но тази сума едва ли притеснява собственика на „сините“ Тод Боели, който вече извади подобни суми за Енцо Фернандес и Михайло Мудрик.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.