Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Чаканият бранител най-после дойде при Локомотив Пловдив

0
Джуниор Пиус
LokomotivPd.com

Чаканият цял зима защитник от Локомотив Пловдив най-накрая започна тренировки с тима. Неговото име, както Nostrabet разкри неотдавна, е Джуниор Пиус.

Бранителят е родом от Нигерия, но е юноша на португалския гранд Порто. Голяма част от кариерата му е обвързана именно с иберийската страна, където е сменил няколко тима. Той има солиден опит и по белгийските терени.

Още преди около месец той бе на Летище София и чакаше да пътува за Пловдив, за да подпише със „смърфовете“, но имаше визови проблеми, проточили трансфера му болезнено дълго. За подобна развръзка анонсира преди седмици и наставникът на „черно-белите“ Александър Томаш.

Сега обаче всичко изглежда наред и Пиус се готви с новите си съотборници за рестарта в първенството, който за Локо Пловдив е срещу Ботев Враца. Мачът между пловдивчани и врачани е в неделя от 16:45 часа.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.