ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Цецо Соколов: Аутсайдер сме, но ще опитаме да изненадаме всички

0
Мъжки национален отбор по волейбол
Снимка: LAP.bg

Лидерът на националния отбор по волейбол Цветан Соколов заяви, че се надява България да изненада всички с представянето си в предстоящата олимпийска квалификация в Китай. Мечтата на „лъвовете“ е да играят на Олимпийските игри в Париж, но тя е много трудно осъществима.

„Всички казват, че да се класираш на Олимпиада е много по-трудно, отколкото да я спечелиш. Отиваме в Китай да играем. Отиваме да сбъднем нашата мечта – Олимпиадата. С новия регламент през следващите години ще е по-трудно. Ще се борим като за последно! Надявам се, че ще изненадаме всички“, заяви Цветан Соколов.

В началото казвахме, че на Европейското трябва да играем полуфинал, а стигнахме само до осминафинал. Сега отиваме да играем играта си. Без напрежение! Това е като мини световно. Ние сме аутсайдери, но това може да се окаже плюс за нас. Никой не очаква грандиозно представяне. Моята лична цел е да изненадаме всички. Показвали сме го, че можем“, добави още той.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.