Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бърнард Текпетей: Всички в Лудогорец сме разочаровани

0
Бърнард Текпетей
Снимка: lap.bg

Нападателят на Лудогорец Бърнард Текпетей каза, че всички в отбора са разочарован от загубата от Фенербахче в двубоя от Група Н на Лига на конференциите в Истанбул.

„Да, разочаровани сме, имаме нашия стил на игра. По принцип не трябваше да губим този мач, но те са силен отбор. Дадохме най-доброто от себе си за победа, сега трябва да чакаме домакинството ни, за да се представим по-добре“, заяви ганаецът след мача в Истанбул.

Той смята, че нищо не е свършило за Лудогорец в тази група.

„Все още ни остават мачове. Няма как да се предадем заради загуба в такъв мач и ще излезем по-силни от тази ситуация. Разбира се, готови сме, ще ги чакаме Фенербахче у дома. Ще анализираме всичко и ще направим корекции по нашата игра, за да им се противопоставим по-добре“, каза още Бърнард.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.