ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бъдещето на Димитър Евтимов в ЦСКА е под въпрос

0
Димитър Евтимов
БТА

След като стана ясно, че ЦСКА е обвързал вратаря си Густаво Бусато за още една кампания, предстои да се изясни и какво ще се случи с другия страж на тима Димитър Евтимов.

Българинът е на „Българска армия“ от 2020-а година, след като прекара десетилетие в Англия. От идването си при „червените“ обаче, той така и не може да се пребори за титулярно място под рамката на вратата.

На два пъти вратарят бе близо до изходящ трансфер. Двата пловдивски тима Локомотив и Ботев имаха апетити за него в два поредни трансферни прозореца, но „армейците“ го задържаха. Дори през миналото лято Евтимов преподписа малко неочаквано.

Настоящият му контракт изтича през месец юни и за момента няма никакви индикации, че ще му бъде предложен нов. Още повече, че титулярът Бусато изглежда непоклатим на този етап. На бразилеца ще се разчита и през пролетта, когато ЦСКА ще опита да прекъсне хегемонията на Лудогорец.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.