ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Bwin предлага атрактивни коефициенти за Арсенал – Юнайтед

0
Арсенал
Снимка: Twitter

Арсенал приема Манчестър Юнайтед в най-интересния мач от кръга в английската Висша лига. Двата английски колоса ще се изправят един срещу друг в 18:30 часа тази неделя. Очакванията са за много интригуващ и динамичен двубой.

Букмейкърите не са обединени в мнението си около това дали „артилеристите“ или „червените дяволи“ имат рамо пред съперника в навечерието на мача. Според буин онлайн шансовете на Арсенал са значително по-големи, като ставката е 1.75. Равенството е оценено на 3.80, а коефициентът за победа на гостите е значителен – 4.50. 

Арсенал започна добре сезона, но в последния кръг завърши наравно 2:2 с Фулъм и това обърка плановете на Микел Артета. Манчестър Юнайтед пък осъществи впечатляващ обрат от 0:2 до 3:2 над Нотингам Форест и има самочувствие за нова победа.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.