ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бусато ще пази в последния мач на „Армията“

0
Густаво Бусато
Снимка: lap.bg

В ЦСКА са оптимисти за Густаво Бусато. Вратарят, който пази силно срещу Славия и има основна заслуга за класирането на „червените“ на четвъртфинал за Купата, напусна принудително заради контузия в края на срещата на „Овча купел“. Армейците обаче са убедени, че Бусато ще бъде възстановен и ще пази в неделя срещу Лудогорец. Това ще е последения мач на ЦСКА на „Българска армия“ в този му вид, тъй като след това започва реновиране на стадиона.

33-годишният южноамериканец премина подробни изследвания още във вторник вечерта и снимките показаха, че проблемът е мускулен и е в задната част на бедрото. Добрата новина е, че няма счупване и силната болка, която стражът изпитва, е в резултат на натъртване.

Щабът на ЦСКА очакват, че с помощта и на болкоуспокояващи Бусато ще стисне зъби и ще пази в последния за годината двубой. До този момент той не е изпуснал нито една минута игрово време в това първенство.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.