ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лек спад за българските „лъвици“ в световната ранглиста

0
България женски национален отбор по волейбол
БТА

Българският национален отбор по волейбол за жени записа лек спад от с две позиции в световната ранглиста след края на последните срещи от всички групи на олимпийската квалификация. Момичетата на Лоренцо Мичели вече са на 20-та позиция със 165.39 токи, като преди турнира в Япония нашите заемаха 18-ото място в света.

Тимът на Украйна, който е воден от бившия селекционер Иван Петков, вече е на 19-та позиция със 171.30 точки.

В Топ 3 също настъпиха размествания, като САЩ и Бразилия бележат възход с по 1 позиция нагоре. Американките са втори с 358.62, а Бразилия се завръща в тройката с 352.55 точки. Тимът на Сърбия отстъпва две позиции назад, като излиза от тройката и вече е четвърти с 350.86.

Най-големият възход е за състава на Пуерто Рико, който се изкачва цели три позиции нагоре и вече е на 16-ото място със 177.69 точки.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.