50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Българска красавица води Тобиас Хайнц в ЦСКА

0
Тобиас Хайнц
Instagram

Зимното попълнение на ЦСКА Тобиас Хайнц се оказа български зет. Норвежкият голаджия има връзка с родна красавица на име Виктория Ангелова. 

Дамата е неизменно с футболиста при престоя му в Швеция, а преди това в Турция и Норвегия, сочи проучване на Nostrabet. В момента тя се радва на любовта си с Тобиас в България, като е много вероятно и нейният произход да е повлиял при решението му да заиграе по родните терени. 

Половинка на футболист

Двойката не обича показността и общите им снимки в социалните мрежи са кът. Все пак на един фотос (б.а. заглавната снимка) можем да ги видим прегърнати на фона на красива гледка, като са облечени с типично скандинавско облекло. 

Тобиас Хайнц беше привлечен в ЦСКА от Сарпсборг срещу 600 хиляди евро. Той е един от футболистите, на които се възлагат големи надежди през пролетния дял от шампионата. За него определено ще е позитивна новина, че не е разделен от половинката си, а напротив – тя може да му помогне за бързото адаптиране към живота в България. 

Половинка на футболист

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.