Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

България може да се опълчи на Иран според Betano

0
Литва - България
БТА / BTA

Националният отбор по футбол на България излиза в четвъртък срещу участника на Мондиал 2022 Иран в приятелски мач. Срещата ще се състои на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив, а съдейки по коефициентите в betano bulgaria, „лъвовете“ имат своите шансове да се опълчат на сериозния си опонент.

Младен Кръстаич ще използва двубоя с Иран като подготовка за предстоящата квалификация срещу Черна гора, която е три дни по-късно. Националите имат много какво да доказват след неубедителните си изяви от старта на евроквалификациите.

Иран изигра много солидно световно първенство в края на миналата година и очакванията към отбора са високи. За предстоящия мач в Пловдив betano app предлага 3.20 коефициент за победа на България. Равенството се котира на 3.05, а ставката за победа на Иран е 2.32.

*Коефициентите могат да търпят промени!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.