ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Букмейкър: ЦСКА вече е категоричен фаворит за титлата

0
ЦСКА
LAP.bg

Лудогорец завърши наравно 2:2 при визитата си на ЦСКА 1948 в Бистрица и това може да се окаже решително в борбата за титлата. Преди този сблъсък разградчани бяха сериозен фаворит на българския букмейкър уинбет онлайн, който обаче вече дава предимство на ЦСКА.

„Червените“ са с точка пред шампиона два кръга преди края. Така с два успеха ще спечелят златото за първи път от 15 години. Коефициентът това да се случи е 1.40, докато титла на Лудогорец вече е оценявана на 2.80.

В събота ЦСКА приема ЦСКА 1948 от 18:00 часа на своя стадион „Българска армия“, а веднага след това Лудогорец има нелеко домакинство на Левски. При загуба на домакина в Разград и три точки на 31-кратния шампион – първенецът ще бъде решен кръг преди края.

Ако ли не, в сряда (7 юни) челниците ще решат всичко от 18:45 часа. ЦСКА играе Вечно дерби с Левски на Националния стадион, а Лудогорец има визита на Черно море на негостоприемния „Тича“ във Варна.

ЦСКА

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.