Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Латвиец ще свири на Лудогорец в Словакия

0
Лудогорец
Снимка: lap.bg

Латвиецът Виталийс Спасьониковс ще свири гостуването на Лудогорец на Спартак Търнава от петия кръг на груповата фаза на турнира Лига на конференциите. Срещата от група „Н“ на надпреварата е в четвъртък, 30 ноември, от 22:00 часа българско време. 

Срещата в Търнава ще бъде втора за 37-годишният латвиец в груповата фаза на турнира Лига на конференциите и в групова фаза на европейска купа изобщо. Преди това е ръководил мачове в квалификационни кръгове, както и в младежката Шампионска лига.

Сънародниците на Спасьониковс – Раймондс Татрикс и Артурс Шакуровс, ще бъдат негови помощници. Четвърти съдия ще бъде Александрс Ануфрийевс, а на ВАР-а бяха определени двама испанци – Сесар Сото Градо, с асистент Хосе Луис Мунуера.

Лудогорец е трети в групата с шест точки, на една зад втория Нордселанд и на три зад първенеца Фенербахче. В първия си мач срещу Спартак Търнава разградчани спечелиха с убедителното 4:0 в Разград. Възпитаниците на Георги Дерменджиев ще се опитат да се реваншират за изненадващото си поражение в последния кръг на efbet Лига от Славия с 2:3 у дома.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.