ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бразилецът Жеферсон напусна ЦСКА

0
Жеферсон
Снимка: cska.bg

Ерата на универсален бразилски футболист в ЦСКА приключи. След пет години и половина Жеферсон напуска „червените“, като новината съобщи изпълнителният директор Стоян Орманджиев. Договорът на кариоката изтече и няма да бъде подновен, което означава, че той си тръгва като свободен агент.

„Мисля, че не е тайна, че Жеферсон няма да продължи в ЦСКА. Той даде достатъчно на отбора. Има и други играчи с изтичащи договори, но нека не влизаме в конкретика. Селекцията е отворен процес. Ще се опитаме да сме максимално конкретни и ясни до началото на подготовката“, заяви Орманджиев.

Жеферсон ще остане в историята на ЦСКА, като чужденецът с най-много мачове, заедно с Ибрахима Гай – 160. В началото беше налаган като ляв бек, но впоследствие го преквалифицираха в дефанзивен халф и започна да оперира в средата на терена.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.