ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Халф на Левски е мотивиран да се докаже в отбора

0
Дарлан
Снимка: LAP.bg

През лятото Левски направи сравнително малка селекция, като привлече единствено полузащитниците Асими Фадига и Дарлан. И двамата все още не могат да си спечелят сигурно титулярно място.

Един от тях – Дарлан, често обаче остава извън състава за мачовете, но причината за това не е формата му, а, че на „Герена“ са запълнени квотите за играчи без паспорти от Европейския съюз – пет, а тези футболисти при столичани са шест и един трябва да остава извън групата. Скоро обаче се очаква двама от тези футболисти – Вандерсон Цунами и Уелтън, да се сдобият с необходимите документи.

Дарлан и Роналдо

25-годишният Дарлан пък не спира да залага и на индивидуални тренировки, за да се поддържа във форма. Бразилецът не спира със заниманията и често набляга на подобряване на физическата си кондиция. 25-годишният футболист публикува снимка в една от социалните мрежи, на която показа, че е пробягал над 5 км в парк, намиращ се в близост до дома му.

От началото на сезона Дарлан има едва четири срещи в efbet Лига и още толкова в евротурнирите. Халфът изигра и отличен двубой при победата над Славия с 2:0, като асистира за откриващото попадение на Роналдо.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.