ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бразилци се надяват да получат пари от Лудогорец

0
Игор Тиаго
Снимка: lap.bg

Бразилци се надяват да получат свежи пари от българския шампион, ако се случи това, което очакват. Макар че продадоха Игор Тиаго на Лудогорец преди повече от една година, от Крузейро не спират да следят случващото се около него. Местното издание Superesportes.com разкри, че в клуба, който е собственост на бразилската и световната легенда Роналдо Феномена, вече очакват трансфер на нападателя през лятото.

Причината за това е, че 15 процента от въпросната сума ще отиде в касата на Крузейро, както е записано в договора. 21-годишният бразилец прави много силен сезон за Лудогорец, като има вкарани 16 гола във всички турнири, 10 от които са реализирани от началото на годината. Тиаго вече привлече вниманието на Андерлехт, на който вкара два пъти в мачовете от Лига на конференциите.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.