ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Братът на Бербатов загази, арестуваха го

0
Асен-Бербатов

Братът на Димитър Бербатов – Асен, за пореден път се забърка в неприятности. Той е заловен да шофира след употреба на кокаин и е задържан в арест в Благоевград.

Това не е първо провинение на брата на кандидата за президент на БФС. През последните години той редовно се забърква в неприятности и нарушава закона.

Асен Бербатов има две условни присъди за разпространение на наркотици. Той бе залавян да прекарва дрога в детско столче за кола, а вторият път бе арестуван след специализирана акция на полицията.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.