ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бранител на Реал летя от Мароко до Мадрид по възможно най-щастливия повод

0
Начо Фернандес
БТА

Преди малко повече от 24 часа Начо Фернандес игра близо 100 минути за Реал Мадрид при победата на полуфинала на Световното клубно първенство над Ал Ахли в Рабат.

Почти веднага след двубоя испанският бранител се завърна в Мадрид, за да присъства на раждането на четвъртото си дете. Начо публикува видео в своя Instagram, с което съобщи новината.

Съпругата на защитника Мария Кортес роди в четвъртък момиченцето, което ще носи името Лола.

Въпреки че пътува до дома, за да бъде със семейството си за този специален момент, Начо ще се завърне в лагера на Реал Мадрид в Мароко в петък. В събота за „белите“ предстои финал срещу саудитския Ал Хилал.

Начо напоследък е редовен титуляр за Реал Мадрид. Той както винаги влиза на пожар и сега му се наложи да замества колегите си в центъра на ариергарда. Възможно е и в събота да стартира от първата минута.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.