ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бранител на ЦСКА получава още един шанс от Саша Илич

0
Мено Кох
LAP.bg

Нидерландският бранител на ЦСКА Мено Кох далеч не е отписан. Снажният бранител, който е ползван по-скоро на ротационен принцип през този сезон, ще получи нов шанс за изява, пише „Тема Спорт“.

Наставникът Саша Илич е доволен от показваното от нидерландеца в тренировките и смята занапред да му дава повече игрови минути.

През този сезон Мено Кох има 17 мача за „червените“, но в една огромна част от тях е влизал от резервната скамейка. Триото Християн Петров – Амос Юга – Юрген Матай изглежда непоклатимо на този етап, ала предвид честите картони и на тримата и възможните им наказания, Кох е отлична опция за заместник, каквато е и Енес Махмутович.

Високият 195 сантиметра Мено Кох дойде на „Българска армия“ в началото на 2021-а година и взе Купата на България в същия сезон. През лятото обаче той се контузи тежко при водената от Любослав Пенев подготовка и близо 8 месеца беше извън строя.

Откакто се завърна в началото на миналата 2022 година Кох така и не може да се утвърди, но до края на настоящата кампания ще получава шансове за изява, а през лятото бъдещето му ще се решава допълнително, тъй като контрактът му изтича.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.