ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ботев Враца привлича двама нови

0
Даниел Моралес
Снимка: lap.bg

Треньорът на Ботев Даниел Моралес ще задържи в отбора каращите проби Мори Бамба и Александър Ганчев. Първият е нападател. Той игра в контролния мач с втородивизионния Бдин Видин, който завърши 1:1 през уикенда. Мори дори отбеляза гола за врачани, с който изравни в 83-тата минута.

Бамба е на 21 години, юноша е на Рома и е играл за португалския Лейшоеш. В момента е свободен агент и ще излезе без пари на клуба. Същото се отнася и за Ганчев. Централният защитник пристигна от дублиращия тим на Лудогорец, пишат колегите от „Тема Спорт“.

Ботев се готви за гостуване на Арда в петък от 17,30 часа. Очаква се в групата да попаднат и новите попълнения Бубакар Траоре, Марио Киконда и Луга Жунииор Джиле.Тримата бяха привлечени по време на в паузата на първенството.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.