ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ботев Враца предложи нови договори на трима

0
Ботев Враца
Снимка: lap.bg

В Ботев Враца правят всичко възможно да задържат няколко основни играчи. Поради тази причина ръководството е предложило нови договори на Мартин Христов, Спас Георгиев и Браян Мендоса. Тримата имат контракти до лятото, но желанието на Христо Янев е те да останат за по-дълго. Шефовете пък вярват, че треньорът ще спаси тима и затова се стремят да му осигуряват футболистите, които иска.

Разбра се още, че нападателят Браян Переа се е прибрал в родината си Колумбия, след като бе наказан за последните два мача. Той е обвързан до 2025 година и се очаква да се завърне за старта на зимната подготовка, въпреки че към него има засилен интерес от наши и чужди клубове.

През януари занимания трябва да подновят и трайно контузените Мирослав Маринов и Чавдар Ивайлов, които ще дадат сериозни опции в средата на терена и атака за пролетния полусезон.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.