Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ботев Враца изпусна да бие Хебър

0
Ботев Враца
Стопадър: Диема Спорт

Отборът на Ботев надигра Хебър, но не можа да вкара гол и срещата във Враца завърши 0:0. Домакините уцелиха два гредите и изтърваха куп положения за гол, а гостите пък уцелиха веднъж гредата. Така врачани временно се изкачиха на 11-о място с 24 точки, колкото има и Берое, който е с един мач по-малко. Хебър е предпоследен, но вече със 17 пункта.

Още в началото Диего Фераресо отправи мощен удар, след който топката се отби от дясната странична греда. Малко по-късно пък играч на гостите отправи сериозен шут, след който кълбото рикошира в горната част на напречната греда.

В 22-рата минута след пас на Момчил Цветанов Клери Сербер се измъкна и шутира, но вратарят на Хебър Петър Дебърлиев боксира встрани. Пет минути по-късно Браян Переа опита да прехвърли Дебърлиев, но стражът реагира добре и спаси. Малко след това Дебърлиев скъси ъгъла и парира нов удар на Цветанов.

В 70-ата минута Момчил Цветанов изпълни прекрасно фаул, топката се отклони от напречната греда и Перея я насочи с глава в мрежата, но голът бе отменен заради тънка засада на бившия играч на Лацио.

Ботев е без загуба у дома от октомври, а с добрата си игра днес вдъхна оптимизъм на своите верни фенове, че отново ще продължи да печели точки и да побеждава.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.