ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ботев Враца иска да задържи треньора

0
Ботев Враца
Снимка: lap.bg

Ръководството на Ботев Враца иска да задържи Даниел Моралес и за другия сезон. Финалните разговори с него обаче ще водят след последния мач на тима със Септември в понеделник в София. Бразилският специалист вече е запознат с предложението на шефовете и в момента го обмисля.

Под ръководството на Моралес врачани показаха добър футбол в много мачове напролет и спечелиха престижни победи, което им позволи да бъдат спокойни за мястото си при майсторите далеч преди края на плеойфите в последната шестица.

Ботев ще предложи също на Чавдар Ивайлов и още няколки футболисти, на които договорите изтичат, да преподпишат. В клуба са набелязали и нови попълнения, но голяма част от тях ще бъдат привлечени, след като стане ясно кои играчи ще напуснат и на кои постове ще е необходимо да се повиши вътрешната конкуренция. 


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.