ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ботев Враца привлича юноша на Лудогорец

0
Ботев Враца - ЦСКА 1948
Снимка: LAP.bg

Ботев Враца ще привлече юношата на Лудогорец – Ивайло Климентов. Той вече е пристигнал при отбора и ще се присъедини като свободен агент, пише „Мач Телеграф“.

За последно 25-годишният полузащитник игра в изпадналия от елита Спартак Варна. Освен за Лудогорец, Климентов е защитавал още цветовете на Витоша Бистрица и ЦСКА 1948.

Треньорът на врачани – Христо Янев, търси нови попълнения, които да помогнат на тима за оставането в елита. Към момента отборът от северозапада заема 14-ата позиция с актив от 10 точки след три победи, едно равенство и цели девет загуби.

В последния си мач Ботев Враца отстъпи с 0:1 в гостуването си на Крумовград и се намира в серия от три поредни двубоя без успех. След паузата за национални отбори врачани приемат Ботев Пловдив.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.