ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ботев ще играе за страхотната си публика

0
Ботев Пловдив
Снимка: lap.bg

За българския футбол се знае, че който трябва да вземе нещо в последните мачове, обикновено го получава. Но не така стоят нещата, когато става дума за Ботев Пловдив. Клуб, който освен на красив футбол, е синоним и на честност, почтеност и феърплей.

Така ще бъде и в последния му мач за сезона в неговия дом, в който „канарчетата“ ще играят единствено за престиж, а съперникът им пък ще се нуждае от победа, за да участва в баража за европейските клубни турнири. 

Под ръководството на български треньор, който през последните години е свързан с Ботев, тимът взе 4 от 6 възможни точки в последните си две срещи, и то със седем българи като титуляри, сред които и юноши на клуба. Нещо, което не се беше случвало през сезона, тъй като предишните трима чужди наставници на „жълто-черните“ редовно разчитаха на поне седем или повече легионери в стартовия състав.

Срещу Арда Стефан Стоянов няма да изневери на принципа си и ще пусне повечко български играчи, както и юноши на Ботев. Млади момчета, жадни за изява и надъхани да носят гордо свещената емблема на Ботев. Те ще искат да се докажат и да играят за страхотните фенове на Ботев, които знаят как да възнаграждават хубавото, което виждат на терена и да аплодират кадри на Ботев.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.