ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ботев разби сърби преди битката за Пловдив

0
Ботев Пловдив
Снимка: lap.bg

Отборът на Ботев загря за битката за Пловдив със страхотна победа. Водените на Станислав Генчев „канарчета“ разбиха Раднички Ниш с 3:0 в последната си контролна среща от предсезонната подготовка, играна пред великите фенове на стадион „Христо Ботев“. 

Ботев Пловдив

Намиращият се в добра форма Мартин Секулич откри резултата с глава в 17-ата минута с глава, а в 33-тата покачи на 2:0 след точно изпълнена дузпа. В 41-вата минута Реда Рабей оформи крайния резултат след великолепно подаване на Красиан Колев.

Ботев показа добри футболни неща, особено през първото полувреме, а Секулич се превръща в така желания голмайстор на тима, като това са прекрасни новини за привържениците на „канарчетата“ преди срещата, която винаги са очаквали с най-голям интерес.

Започва да се сбъдва и прогнозата на Nostrabet, че най-малко четирима българи ще започват като титуляри за Ботев в новото първенство, а в хода на срещите ще влизат и други.

Тази вечер в основния състав на Ботев излязоха юношата на клуба Станислав Работов, Николай Минков, Красиан Колев и Янис Карабельов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.