ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ботев Пловдив удари Пирин в контрола „на тъмно“, нов отбеляза гол

0
Ботев Пловдив
BotevPd.bg

Ботев Пловдив победи с 3:1 Пирин Благоевград в контрола, която се проведе на националната база в Бояна. Срещата беше закрита за фенове и журналисти.

Пловдивският тим откри в 5-та минута чрез Антоан Бароан от дузпа, отсъдена за спорно нарушение на вратаря Янко Георгиев.

Седем минути по-късно “орлетата” изравниха – Преслав Йорданов натисна вратаря на съперника и го накара да сбърка, а притичалият в наказателното поле Даниил Кондраков пусна топката във вратата.

В 16-ата минута Ботев отново поведе, след като Акере преодоля Янко Георгиев отблизо.

 В средата на втората част Амаду Думбия се справи с Велев и отблизо простреля вратаря Ковальов в близкия ъгъл за 3:1. В 76-ата минута Ковальов отрази силен удар по диагонала.

Девет минути преди края на редовното време Славчо Шоколаров стреля от добра позиция, но не намери вратата, а в последната минута на редовното време Ковальов направи страхотно спасяване, избивайки в ъглов удар изстрел на съперника от далечна дистанция.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.