ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ботев Пловдив удължи договора на Лъчезар Балтанов

0
Лъчезар Балтанов
Снимка: Офииален сайт на Ботев Пловдив

Опитният Лъчезар Балтанов ще продъли да играе за Ботев Пловдив. Сърцатият полузащитник удължи контракта си с „канарчетата“ за още една година и позира с клубните цветове на стадион „Христо Ботев“.

„Щастлив съм, че оствавам в клуба. Ще продължавам да давам всичко на отбора, както съм го правил винаги. Надявам се следващият сезон да бъде по-добър от предходния и да направим феновете щастливи.“, Балтанов пред официалния сайт на отбора.

Миналия сезон той играеше предимно за дубъла, където с ценните си съвети и опита беше важна част от прехода на младоците към мъжкия футбол. В мача с Арда (0:3) 34-годишният играч изпълни мечтата си и изведе отбора на „Колежа“. За пловдивчани Лъчезар има 204 изиграни мача, в които е реализирал 34 гола.

В същото време от Ботев се похвалиха, че Красиан Колев е получил повиквателна за младежкия национален отбор.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.