50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ботев Пловдив си връща нападател

0
Ботев Пловдив
Снимка: Сайт на Ботев Пловдив

Нападателят на Ботев Пловдив Елвис Ману ще се завърне при „жълто-черните“ през лятото. В момента той играе под наем за Грьонинген, който обаче е пред изпадане от елита на Нидерландия. Тимът е в серия ог 4 загуби поред и се намира на предпоследното 17-о място, само на една точка от последния Камбуур и на цели 7 от спасителната 15-а позиция.

Според медиите в Ниската земя само чудо може да спаси Грьонинген и ако той изпадне във втория ешелон, няма да успее да задържи голяма част от играчите си, включително и преотстъпените. Ману до този момент няма гол за отбора си. 29-годишният играч е започвал като титуляр в 8 поредни мача, но в 7 от тях е бил сменен. В неговия договор има клауза за откупуване, но тя няма да бъде задействана, при положение че Грьонинген се прости с елита.

Миналата есен Елвис Ману дойде в Ботев, когато вече бяха изминали няколко кръга от първенството, но въпреки това направи силен дует в атака с Антоан Бароан и вкара 7 гола в 15 срещи. Неговото завръщане в Ботев със сигурност ще е прекрасна новина за треньора Бруно Балтазар и феновете на „канарчетата“.  

 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.