Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ботев Пловдив ще спре Черно море според WINBET

0
Ботев Пловдив
Снимка: БТА

Ботев Пловдив приема Черно море в любопитен сблъсък от 26-ия кръг на родната Първа лига. Началният час на мача в неделя (31 март) е 16:30, като ще се играе на стадион „Христо Ботев“.

Очакванията на букмейкърските къщи са за победа на Ботев. Коефициентът за домакините на уинбет онлайн е 2.35. Равенството е оценено на 3.20. Ставката за успех на „моряците“ е 3.40. Това няма логика, ако гледаме временното класиране, но са взети предвид други фактори.

Ботев заема девета позиция и е без успех в три поредни кръга. Двете поредни поражения обаче бяха от ЦСКА (0:4) и Лудогорец (0:2). Сега пловдивчани посрещат третия кандидат за титлата. Черно море е на втора позиция и впечатлява всички през сезона.

Илиан Илиев обаче започна да изпитва трудности при гостуванията, като последното такова беше загубено от Берое (0:2). Преди това Морето падна и като гост на Лудогорец (1:3).

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.