50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ботев Пловдив се върна към победите

0
Ботев Пловдив
Снимка: lap.bg

Отборът на Ботев Пловдив прекъсна негативната серия от пет поредни мача без победа, в които записа равен и четири загуби. „Канарчетата“ спечелиха срещу Локомотив с 2:1 в София, като успехът им е основно за престиж и чест, тъй като вече е ясно, че ще завършат на десето място в класирането.

В 34-тата минута Николай Минков фаулира с шпагат Станислав Костов и реферът Валентин Железов отсъди дузпа за домакините. От бялата точка Антонио Вутов „литна“ Георги Аргилашки и изведе Локо напред в резултата.

Радостта на „железничарите“ обаче не трая дълго, тъй като 5 минути по-късно Ботев изравни. Рой Херман напредна с топката през средата на терена и пусна към Николай Минков. Той изпревари Дуарте и шутира, след което кълбото влетя във вратата на Гайе – 1:1.

В 50-ата минута отново Минков бе главно действащо лице, но този път изпъкна в ролята на асистент. Той изведе отлично на скорост Абдулай Траоре, който надбяга Малембана и се разписа с майсторски удар – 2:1 за Ботев.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.