Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ботев Пловдив с мил жест към феновете, които помагаха на „Колежа“

0
ботев пловдив

Ръководството на Ботев Пловдив изказа благодаростите си към привържениците на клуба, които помогнаха с пренасянето и подреждането на новите седалки на ст. „Христо Ботев“ в Пловдив. Съоръжението започва да придобива все по-модерн вид с всеки изминал ден, а с това расте и въодушевлението сред огромната маса фенове на „канарчетата“.

Част от най-дейните и активни помагачи сред феновете, които отделиха от свободното си време, за да помогнат по някакъв начин на любимия си клуб, получиха мачови резервни фланелки на Ботев Пловдив.

„Защото вие сте част от тази магия наречена – БОТЕВ ПЛОВДИВ!

„Изказваме огромни благодарности на всички които спомогнаха за пренасянето и поставянето на седалките на нашия дом – стадион “Христо Ботев”.

Част от най-активните привърженици днес получиха мачови фланелки на “канарчетата”, като скромен жест от ръководството на клуба.

Благодарим ви! Само Ботев!“

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.