ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ботев Пловдив продава Бароан на турския шампион

0
Антоан Бароан, Елвис Ману, Ботев Пловдив
БТА

Нападателят на Ботев Пловдив Антоан Бароан ще премине в Трабзонспор. Според турски медии сделката е готова, но има малки детайли за доуточняване, което пречи за официалното обявяване на споразумението между двете страни.

Играчът, който има 10 гола в 18 мача този сезон, ще бъде добавен в квотата за футболисти под 23 години. По този начин ще бъде заобиколен регламента за ограничение на чужденците. Самият Бароан ще навърши тази възраст на 24 юни.  

Това е втори изходящ трансфер на „канарчетата“ в последните дни, след като те вече продадоха Емануел Току на белгийския льовен.

„Трабзонспор най-после намери офанзивния футболист, когото търсеше, в българското първенство. Турските шампиони все още не успяват да продадат играчи, за да освободят бюджет. При това положение, се насочиха към евтини имена, а в съответствие с доклада на скаутския отдел, на дневен ред е Антоан Бароан“.

„Той е френски футболист, с произход от Кот д’Ивоар и носи фланелката на Ботев Пловдив в българския шампионат. Висок е 188 см, а също така може да играе и на двете крила. Отличава се със силна физика и бързина, Бароан е много успешен и в наказателното“, се казва в материала на турските медии.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.