Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ботев Пловдив продаде трети нападател

0
Ботев Пловдив
Снимка: Сайт на Ботев Пловдив

Отборът на Ботев Пловдив продължава с изходящите трансфери през зимната пауза и вече напълни касата на клуба. „Жълто-черните“ са продали и един от голмайсторите си Елвис Ману. Според информациите всичко около сделката е уточнено и Ману вече си е събрал багажа от съблекалнята.

Ману бе привлечен от „канарчетата“ в началото на септември миналата година и изигра 14 мача за тях, в които вкара 7 гола. По време на зимната подготовка той реализира две попадения при разгрома над Гигант Съединение, а на лагера в Дубай записа хеттрик при 4:4 с латвийския Рига.

Припомняме, че през последните 24 часа Ботев продаде Емануел Току на белгийския Льовен. В Турция пък медиите смятат Антоан Бароан за сигурно попълнение на шампиона Трабзонспор.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.