ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ботев Пловдив преследва първа победа в Бистрица

0
Ботев Пловдив
Снимка: lap.bg

Отборът на Ботев Пловдив преследва първа победа като гост над ЦСКА 1948. До този момент „канарчетата“ са записали равен и две загуби в трите си срещи в Бистрица, докато на свой терен са без грешка срещу „червените“ – три победи от три двубоя.

Ботевци имат сили, възможности и потенциал да изиграят добър мач, въпреки че ще им липсват капитана Ивелин Попов, Красиан Колев и Джаспър Ван Хертъм. Треньорът Душан Керкез има избор за оптимален състав, тъй като разполага с достатъчно дълга пейка от равностойни играчи, които да заместят всеки, който отсъства и да направят така, че Ботев да играе по един и същи начин, без значение кои са изпълнителите.

Огромен плюс за „жълто-черните“ е също, че техните фенове ще доминират тотално на трибуните и любимците им ще се чувстват като у дома си.

До този момент през сезона Ботев има шест точки на чужд терен – победа под Царевец и равенства на стадиона на врага, в Благоевград и в Разград, където секунди го разделиха от победата. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.